Дитячі композиції із квітів

  1. 💐 Правила вибору відповідного букета для дитини
  2. 💐 Коли дітям дарують квіти

Діти з раннього віку тягнуться до прекрасного, варто лише згадати, як уважно вони вивчають природу та все, що їх оточує під час прогулянок. Сучасна флористика дозволяє створювати оригінальні букети спеціально для дітей. Їх виконують у формі тварин, у яскравих кольорах, так, що навіть маленька дитина оцінить такий презент.

Правила вибору відповідного букета для дитини

При покупці квіткової композиції варто враховувати не тільки привід для її вручення, а й інші моменти:

  • розмір букета. Він не повинен бути надто великим, щоб дитині було легко обхопити квіти руками;
  • тип кольорів. Існує низка рослин, які вже стали певним символом, тому вони не підходять для дитячого букета. Наприклад, червоні троянди — символ пристрасті їх підносять коханим. Червоні гвоздики стали символом перемоги, тому не зовсім підходять для вручення дитячого торжества;
  • аромат. Рослини з сильним ароматом можуть спричинити алергію, тому їх не варто вручати дітям;
  • декор. В оформленні композиції не повинні бути використані матеріали, які можуть зашкодити рукам дитини. Переважним є фетр або текстильні стрічки. Виробники пропонують варіанти взагалі без квітів, де роль бутонів виконують невеликі м'які іграшки чи цукерки;
  • розмір бутонів. Флористи рекомендують вибирати для дитини композицію з безліччю дрібних кольорів, ніж кількома великими. Малюку буде цікаво розглядати, вивчати всі складові букета. І з великої різноманітності можна створити яскравішу та оригінальнішу композицію, не використовуючи додатковий декор.

Коли дітям дарують квіти

З раннього дитинства дитина має безліч приводів для отримання квітів. Це може бути день народження, перший день у дитячому садку або випуск із нього, 1 вересня, навчальні чи спортивні перемоги, сімейні події.

Як би не був вік дитини, малюкові буде приємно отримати в подарунок яскравий, оригінальний букет, який приваблюватиме своїми деталями та приємним запахом.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок