Умовами виконання доставок

  1. 💐 Умови виконання доставок без попереднього дзвінка одержувачу:
  2. 💐 Примітки:
  1. Можливість виконання експрес доставки (доставка протягом 3-х і менше годин з моменту оплати замовлення) обговорюється з оператором. При оформленні та оплаті замовлення з експрес доставкою без отримання попереднього підтвердження від оператора дотримання зазначених часових рамок не гарантується.
  2. Інтервал часу, в якому виконується доставка, становить 1 годину. Можливість виконання доставки до строгого часу обумовлюється оператором. При оформленні та оплаті замовлення із зазначенням часу доставки з інтервалом менше 1 години, без отримання попереднього підтвердження від оператора, дотримання зазначених часових рамок не гарантується.
  3. Попередній дзвінок одержувача відбувається за замовчуванням. Якщо Ви бажаєте, щоб доставка була виконана без дзвінка – обов'язково повідомте про це оператора!

Умови виконання доставок без попереднього дзвінка одержувачу:

Якщо після приїзду на адресу в зазначений проміжок часу, адресата не опинилося на місці, кур'єру не вдалося потрапити на адресу за незалежними від неї обставинами (наприклад, не було вказано код хвіртки/парадної, не пропустила охорона) і при цьому зв'язатися з безпосереднім адресатом не вдалося, чи здійснюється спроба зв'язатися з клієнтом для отримання додаткової інформації. Якщо клієнт не виходить на зв'язок або надає інформацію, що дозволяє здійснити доставку за вказаною адресою або контакти, що дозволяють зв'язатися з адресатом протягом 15 хвилин, доставка вважається виконаною. Передоставка замовлення можлива за умови оплати передоставки у розмірі 150 грн. та з дотриманням усіх умов доставки. При цьому клієнт вільний сплативши передачу вказати будь-яку іншу адресу або забрати оплачений букет самовивозом в будь-який зручний для нього час протягом 3-х днів з заявленого моменту доставки.

У разі, якщо була не повністю вказана адреса, вказана некоректна або неповна адреса та коригування не були внесені клієнтом менш ніж за 2 години до останнього часу виконання замовлення, що спричинило зміну маршруту або безпосередній виїзд кур'єра на дану доставку, з клієнта стягується оплата передставки замовлення у розмірі 150 грн. у разі, якщо передставка необхідна. Якщо клієнт скасовує замовлення, із суми замовлення утримується оплата у розмірі 150 грн.

Збереження анонімності особистості замовника. Ім'я та дані замовника не повідомляються одержувачу за умовчанням, при надходженні від адресата доставки відповідного запиту можливість розкриття особистості клієнта узгоджується безпосередньо з самим замовником. Крім випадків, коли при оформленні замовлення через Кошик клієнт вибрав опцію – «Повідомити одержувачу ім'я відправника» у відповідному полі, тоді ім'я, телефон або електронна адреса замовника можуть бути озвучені одержувачу без узгодження з клієнтом.

Примітки:

  • Дзвінки на іноземні телефонні номери не здійснюються. Величезне прохання вказувати лише ті іноземні номери, на яких встановлені та активні месенджери – Viber, Whats app, Telegram. Також діалог може вестись через профілі в соціальних мережах або електронною поштою.
  • Служба не несе відповідальності за можливі конфлікти між клієнтом та адресатом, викликані виконанням доставки нашою службою. Наприклад, якщо адресат опинився не в тому місці, де на думку клієнта повинен був перебувати у вказаний проміжок часу або при продзвоні за вказаним номером трубку підняв не безпосередній адресат доставки, а третя особа.

 - Також наш сервіс виконує кур'єрські доставки по всій території України: термін оформлення замовлення мінімум за 15 днів до моменту реалізації. Вартість доставки до певного населеного пункту прохання уточнювати у оператора. 

 

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок