Як упакувати букет хризантем

  1. 💐 Варіації на оазі
  2. 💐 Букети
  3. 💐 Декорування приміщень та весільна флористика

Хризантеми – Унікальні квіти, що займають особливе місце в квітковій індустрії, вони дивним чином поєднують у собі видиму простоту зі статусом незаперечної класики, яка завжди актуальна. Незважаючи на те, що в природі хризантеми мають строго виражену сезонність і цвітуть виключно восени, у промисловому флористичному виробництві вони вирощуються цілий рік без особливої ​​шкоди для якості. Саме ця особливість робить їх такими незвичайними, наприклад, найбільш трендовий гілок останніх років - півонія, також доступний цілий рік, але з жовтня по квітень їх розміри і якість істотно знижуються, те ж можна сказати і про тюльпани, фрезії, лілії, альстромерії, лише хризантема та троянда стоять особняком у цьому переліку.

Хризантеми широко застосовні як у монокомпозиціях, так і у виробах з декількох складових, універсальні вони і за своїми характеристиками. стійкі до перепадів температур, чудово переносять транспортування без води, а про їхню стійкість, особливо в комфортних умовах складають легенди. Давайте розглянемо варіанти компонування та оформлення букетів із хризантемами:

Варіації на оазі

Говорячи про композиції з хризантемами в оазі варто обговорити в першу чергу рішення в плетених кошиках або декоративних кашпо, в коробках хризантеми використовують рідше, в них вони виглядають не так органічно. Хризантеми часто виступають у ролі основи для подібних композицій. вони чудово поєднуються з лозою та деревиною, а також чудово заповнюють простір, що дозволяє виконувати об'ємні вироби правильної форми. Сусідять з ними зазвичай різні види флористичної зелені, а також рослини з великими бутонами. гербери, соняшники, лілії.

Букети

Хризантеми в букетах часто доповнює різноманітність зелені, а з декоративних матеріалів флористи вважають за краще використовувати крафт папір, сітки і тканини з грубим плетінням або натуральну мішковину. Компонування та стиль упаковки класичний або максимально наближений до нього – грибоподібна форма шапки виробу та рівномірна пропорційна упаковка облямівкою або кутами. Акуратно, стильно, лаконічно, можлива варіація оформлення з навмисною недбалістю, особливо характерне таке рішення при роботі з мішковиною або сіткою.

Декорування приміщень та весільна флористика

Хризантеми не настільки активно використовуються в цьому напрямку, винятки можуть скласти весільні букети від яких потрібна висока стійкість, але, відверто кажучи, сучасні нареченої не шанують нашу сьогоднішню героїню, і горизонтальні настільні композиції, практично всі особливості яких ми обговорили, розглядаючи вироби на оазисі.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок