Яким має бути новорічний букет?

  1. 💐 Акцент на колір
  2. 💐 Додатковий декор
  3. 💐 Розмаїття рослин
  4. 💐 Не тільки квіти

Новорічні свята – час, коли хочеться наповнити будинок гарними речами та дарувати близьким радість. Дуже допоможуть у цьому квіти. Флористи створюють велику кількість різних композицій у новорічній тематиці, вам залишилося тільки вибрати варіант на свій смак.

 

Акцент на колір

Напередодні Нового року вулиці міст та житла прикрашають різноманітним яскравим декором і такою кількістю блиску та фарб більше не може похвалитися жодне свято. Тому і квіти мають бути відповідними – яскравим та яскравими. Зверніть увагу на букети в одному кольорі або композиції-дуети. Головним кольором має бути зелений – колір хвої.

Додатковий декор

В якості прикраси використовується традиційний святковий декор – ялинкові іграшки, мішура, шишки, намисто і гірлянди. Також можна зустріти як декор палички кориці, які своїм ароматом створюють атмосферу тепла та свята.

Розмаїття рослин

Навіть якщо за вікном холоду, у теплицях вирощують різні квіти, тому ви можете розраховувати на різноманітність. У сезон холодів вирощують хризантеми, гусманії, антуріум, а також класичні троянди та лілії.

Не тільки квіти

Разом із квітами ви можете замовити подарункові композиції. Святково прикрашені кошики з мандаринами, солодощами, подарунками, шампанським та ялинковими іграшками. 

Вибирайте флористичні композиції для своїх близьких і радуйте їх квітами навіть у холод.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок