Чи можна дарувати жовті квіти?

  1. 💐 Що символізують жовті квіти
  2. 💐 Які жовті квіти вибрати у подарунок
    1. 💐 Весна
    2. 💐 Літо
    3. 💐 Осінь
    4. 💐 Зима
  3. 💐 Коли дарувати букети жовтих квітів

Існує міф, що жовті квіти – символ розлучення, тому дарують їх лише перед довгим розлукою. Про це навіть співається у популярній пісні. Але ми вважаємо, що рослини життєрадісного жовтого кольору більше асоціюються із сонцем, надією та передчуттям чогось доброго. Про те, що вони означають і коли їх краще дарувати, ви дізнаєтеся у статті.

Що символізують жовті квіти

Після того, як Наташа Корольова випустила в 1990 р. пісню «Жовті тюльпани», ці квіти відразу стали асоціюватися з розлукою. Насправді ця помилка характерна лише для російськомовного простору. У всьому світі жовті квіти, у тому числі тюльпани, дарують з приводу і без нього. Вони асоціюються з гордістю, інтелектом, багатством, оптимізмом, щастям та дружбою. Жовті квіти – сонце і золото символ. Вони заряджають радістю та життєлюбністю, тому служать ідеальним подарунком до дня народження, весілля чи новосілля. З їхньою допомогою можна передати одержувачу позитивне повідомлення та підняти йому настрій.

Які жовті квіти вибрати у подарунок

Весна

Як підняти настрій людині, яка втомилася від холодної та похмурої зими? Подарувати йому букет з нарцисів та кульбаб, які асоціюються із сонцем і служать символом майбутньої весни. Квіткові композиції з нарцисами, кульбабами, тюльпанами та ірисами дарують напередодні Великодня. Їх використовують для прикраси святкових богослужінь.

Літо

Якщо день народження чи сімейне свято припадає на літо, господарям урочистостей можна подарувати букет із маргариток, лілій, жовтців, космії чи братків. Не менш життєрадісно виглядають композиції з ранункулюсу, геліопсису, гіацинтів та рудбекії.

Осінь

Мабуть, незвичайним подарунком восени буде квіткова композиція на основі соняшника. Палітра цієї квітки включає як золотисті та лимонні, так і гірчичні та майже шоколадні відтінки. З ним будь-який букет буде схожий на оберемок сонячних променів.

Зима

Додати яскравих фарб у сірі зимові будні допоможуть букети на основі герберів, гвоздик, хризантем та троянд.

Коли дарувати букети жовтих квітів

Жовті квіти – символ надії, тому їх можна дарувати на дні народження, ювілеї та весілля. Вони також будуть доречними на святі, присвяченому: купівлі нового житла, підвищенню на роботі, Дню матері; Великдень; випускному в університеті чи школі. Забудьте про забобони і ділитесь зі своїми близькими гарним настроєм. Наповніть їхнє життя яскравими та соковитими фарбами, замовивши композицію із жовтих квітів у магазині Moonflowers. Ми організуємо цілодобову кур'єрську доставку Одесою.

Автор: MoonFlowers

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок