Вибираємо букет на день народження сестри

  1. 💐 Відповідність букету віку
  2. 💐 Вибираємо колір
  3. 💐 Додатки до букету

День народження сестри — чудовий привід піднести їй букет. З вибором квітів коханій дівчині справляються багато чоловіків. У той час як квіти для сестри викликають багато запитань. Розберемося ж у виборі такого презенту.

Відповідність букету віку

При виборі кольорів насамперед варто враховувати вік іменинниці. Маленьким дівчаткам та підліткам дарують ніжні квіти, що символізують невинність. Хорошим вибором стануть конвалії, проліски, гербери, кущові або піоноподібні троянди. Для дівчат і старших жінок хорошим вибором стануть калли, півонії і троянди. Також можна вибрати рослину в горщику. Це більш практичний варіант, який не має терміну придатності. Рослина в горщику проживе довго і весь цей час нагадуватиме про ваше привітання.

Вибираємо колір

Яскрава композиція у червоних, малинових, жовтих, помаранчевих тонах підкреслить ваші позитивні, наповнені сміхом стосунки. Букети ж пастельних відтінків символізуватимуть вашу ніжну любов до своєї сестри. А білі букети покажуть ваше бажання оберігати та дбати.

Додатки до букету

Ви можете купити не просто квіти, а доповнити їх невеликим презентом. Це може бути м'яка іграшка, торт, повітряні кулі чи враження у подарунок. Замовте костюмоване вручення квітів чи привітання рівно о 00-01.
Наші флористи вже підготували великий вибір букетів для привітання сестер, вам залишилося лише перейти до каталогу та вибрати відповідний.

 

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок