Квітковий гороскоп

1

Як відомо, люди, які народилися в липні, за зодіакальним гороскопом Раки та Леви. Існує багато різних гороскопів, один з них – квітковий. Так, згідно з квітковим гороскопом, дата народження людини відповідає певній рослині, яка впливає на її характер. Причому є кілька варіантів такого гороскопу, відповідно до людини, яка народилася, наприклад, 26 липня, одночасно властиві риси як шипшини, так і гвоздики.

Тюльпан (22 червня – 1 липня). Має безперечні чоловічі якості, донжуан. Все йому дарма. Жінка-тюльпан – енергійна, з великою зарозумілістю. Чоловікові слід докласти багато сил, щоб досягти у неї визнання.

Характер тюльпана дуже мінливий. Часом він відкритий і щирий, а за хвилину - замкнутий і недоступний. Тюльпани можуть мовчати кілька днів, а потім, радісно сміючись, кинутися комусь на шию. Уникнути любовних розчарувань тюльпану допоможе тверезий погляд на реальність, що його оточує.

Гарлачик (2 липня - 12 липня). Дуже різноманітна натура, яка, як і лотос, почувається своєю в таких стихіях: вода, земля, повітря. Легко долає невеликі перешкоди на життєвому шляху.

Водяна лілія довго вирішується на придбання чогось, але, наважившись, не випустить із рук. Якщо лілія поскаржиться вам одного разу, яка вона бідна та нещасна, не вірте їй – вона запаслива. Латаття любить пофліртувати.

Фіалка (13 липня – 23 липня). Привертає до себе загальну увагу. Хоча зазвичай фіалка ховається в тіні, але завжди готова вийти на сонце і взяти те, що їй належить.

З іншого боку, фіалка боїться ризику, кожен свій крок перевіряє кілька разів. Любить вчитися на чужих помилках, а на собі ніколи не відчуває невідомого.

Фіалки – природжені колекціонери, у них загострене сентиментальне ставлення до минулого. Люблять складати фотоальбоми, писати мемуари тощо. У коханні прагнуть гармонії.

Шипшина, або дика троянда (24 липня – 2 серпня). Дика троянда охоче витрачає гроші на себе та інших, часто живе не по кишені, але при цьому знаходить спосіб поповнити свій гаманець. Віддає перевагу азарту та ризику. Люди, народжені під цим знаком, мають славу веселунами, дуже бажані в будь-якій компанії, люблять, щоб оточуючі їх балували. Любовні претензії завжди закінчуються успіхом.

 

Інший варіант.  Бузок (27 червня – 25 липня). Люди, народжені під цим знаком, одержимі любов'ю до книг. Уникають галасливих компаній, воліючи зустрічі з друзями та близькими у вузькому колі. Бузок не терпить нахабства та хамства, довго пам'ятає образи. На роботі її гідно цінують, але їй не вистачає сміливості.

Гвоздика (26 липня – 23 серпня). Вона не здатна на зраду, не підводить друзів, завжди виявляється там, де потрібна. До неї не можна ставитися байдуже: нею захоплюються чи ненавидять. У фінансових справах легковажна. Часом почувається втомленою та сумує, але будь-яка приємна новина швидко піднімає їй настрій.

Рак (22 червня – 22 липня). Рослини Раків: аглаонема скромна; агава американська і нитконосна (створює домашню атмосферу, заспокоює людину, яка перебуває в стані люті, гніву, а також відчуває чуттєве незадоволення, наприклад, від нерозділеного кохання, дуже корисна для нервової системи, сприяє швидкому лікуванню невралгії і виведенню з організму на шкірі, покращує обмін речовин, нормалізує стан травної системи, верхніх дихальних шляхів); аїр злакоподібний; алое (столітник) деревоподібне та остисте; бегонія Месона (врівноважує зайву емоційність та плаксивий настрій, зберігає гармонію енергетичного стану, стримує розвиток захворювань, пов'язаних з органами травлення, грудної клітки, молочних залоз та жовчного міхура); гастерія бородавчаста; диффенбахія чарівна; каланхое повстяне; пеперомії кущоподібні – срібляста, плющелистна, зморщена (створюють у будинку настрій доброзичливості, який радує та зігріває душу, допомагає знайти вихід з депресії, благотворно впливає на травну систему, молочні залози, сприяє зрощенню швів); молодило павутинисте; очиток товстолистий, червонозабарвлений, Моргана, Адольфа; фуксія гібридна (підтримує в будинку веселу та бадьору атмосферу, попереджає хронічні хвороби травної системи, молочних залоз, жовчного міхура).

Рак - знак водної стихії, тому його рослини з м'ясистими, соковитими стеблами або листям. потребують рясного поливу. Вони допоможуть зберегти фізичне та психічне здоров'я, покращити стосунки з родичами та зробити атмосферу в будинку привітною та привітною. Тому їх потрібно тримати вдома як талісмани для щастя в сім'ї.

Ракам найкраще дарувати квіти світлих, по можливості, білих тонів (великі калли, лілії, латаття, навесні - конвалії та бузок).

Лев (23 липня – 23 серпня). Рослини Львів: амарант хвостатий (щириця); бальзамін (недоторка); гардіння жасминоподібна; зантедеська ефіопська, або калла (служить оберегом щастя мешканців будинку, здатна підвищувати імунітет людини при емоційних виснаженнях та стресах, пригніченості та зневірі; оберігає організм людини від захворювань, зокрема від хвороб серця); кальцеолярія гібридна; камелія японська (очищає енергетику, робить її чистою та прозорою, покращує настрій, допомагає не впасти в крайність, не втратити голову від кохання, піддавшись почуттям, не забувати про обов'язок та відповідальність, захищає серце від багатьох хвороб); мімоза соромлива; пеларгонія (герань) царська (має позитивну потужну енергетику; для відновлення сил після важкого робочого дня рекомендується посидіти поряд з геранню; допомагає розслаблятися в стресових ситуаціях, пробуджуючи пригнічену, затиснуту стресом особистість і дозволяє їй поглянути на життя по-новому; організмі, що перешкоджає появі новоутворень, знімає головний біль і напругу в очах); гібіскус, або троянда китайська (дуже корисний для млявих і пасивних людей, нейтралізує енергію агресії і диктату, що виплескується в атмосферу, не дає їй стати причиною різкого болю або раптового погіршення самопочуття оточуючих, сприяє розвитку організаційних здібностей. кращі якості - поблажливість, шляхетність, любов, прагнення творчості, стимулюють роботу серця і допомагають при зниженому тиску).

Оскільки царствений Лев завжди обирає найкраще, більшість його рослин красиво цвітуть, але вимогливі до умов утримання.

Лев - сонячний знак, тому рослини цього знака потребують хорошого освітлення. Їх необхідно вирощувати вдома та на роботі, оскільки вони допомагають підтримувати емоційний та фізичний тонус, очищують енергетику атмосфери навколо себе. Є у рослин Лева дві унікальні властивості, які можна використовувати будь-якому знаку зодіаку. В астрології Лев та керуюче ним Сонце пов'язані з творчістю та високими почуттями. Тому будь-яку з рослин цього знака потрібно вирощувати в будинку як талісман для успішної творчості та щастя у коханні.

Левам слід дарувати букети "царські". Всі квіти мають бути свіжі та великі, як на підбір. Величезні білі чи червоні троянди, дуже великі півонії чи тюльпани – темно-червоних тонів, зібрані у великі букети. А також масивні букети великих гладіолусів або пишних хризантем.

 

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок