Які квіти підходять до сукні жовтого кольору

  1. 💐 Яскраві образи в жовтому кольорі
  2. 💐 НЕФОРМАЛЬНІ ЗАХОДИ
  3. 💐 ОФІЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ
  4. 💐 РОМАНТИЧНІ ПОБАЧЕННЯ
  5. 💐 ТЕМАТИЧНА ФЛОРИСТИКА ВІД MOONFLOWERS

Жовтий колір – символізує сонячний настрій, бадьорість духу, енергійність та високий життєвий тонус. Коли Вас переповнюють подібні емоції та настрій, можна показати це всьому світу, одягнувшись у жовтий одяг і обов'язково прикрасити, надати антуражу і додати родзинку образу відповідними аксесуарами – капелюшок, хустка, сумочка. Представивши в такому вигляді і сповнивши позитив, сміливо вирушайте підкорювати життєві вершини, і не забудьте букет квітів, як останній штрих!

Яскраві образи в жовтому кольорі



Безумовно, якщо Ви настільки детально попрацювали над своїм іміджем, що вирішили доповнити його букетом квітів – Ви готуєтеся до знакової чи переломної події у своєму житті. Що ж, у такому разі не зайвим буде детальніше розглянути можливий характер заходу і продумати не лише стиль, а й лінію поведінки, не применшуючи того, що найкращим та найбільш виграшним варіантом завжди залишатиметься самим собою! Але деякі деталі можуть підкреслити переваги і представити Вас у найкращому світлі.

НЕФОРМАЛЬНІ ЗАХОДИ

Якщо Ви збираєтеся відвідати тематичну вечірку, яка, наприклад, дозволить познайомитися та налагодити зв'язки з необхідними людьми, то яскравий образ буде доречним. Бути помітним, але не виглядати криче – основне правило, яке підкреслить Ваше почуття стилю та вміння бути на увазі. Чудовим флористичним рішенням стане яскравий і контрастний букет з помаранчевих, салатових, бордових і жовтих кольорів з переважанням останніх, це можуть бути як представники різних, так і одного виду рослин, наприклад гербер або хризантем, для яких характерні всі перелічені відтінки.

>

ОФІЦІЙНІ ЗУСТРІЧІ

Сама ідея вибрати таке яскраве оздоблення для офіційного заходу, вже сама по собі дуже смілива і обов'язково виділить Вас із когорти білих комірців. Однак тут ще набагато більше, ніж у першому випадку важливо не перестаратися. Квіткова складова вашого образу повинна бути максимально спокійною і строгою, ми порекомендуємо класичний білий або неочевидний варіант з використанням стильного темного відтінку, наприклад - марсала. Квіти для подібного випадку максимально елегантні, вірний вибір – калли.

РОМАНТИЧНІ ПОБАЧЕННЯ

Не секрет, що у кожної представниці прекрасної статі трапляються особливі побачення, з тими, в кому вони бачать свого майбутнього обранця. Ці події, безперечно, важливіші за інші, наведені в приклад більш пов'язані з професійною діяльністю. В даному випадку, доречніше робити щирий та емоційний вибір, керуючись лише своїми бажаннями, адже знаходиться в образі все життя не вдасться. Особливо цікавим буде, якщо кавалер також презентує Вам букет, чи цікаво співпадуть Ваші думки?

ТЕМАТИЧНА ФЛОРИСТИКА ВІД MOONFLOWERS



На закінчення, хотілося б резюмувати, що описане вище, не керівництво до дії, тим більше що , будемо чесні описали ми, дуже вже часті і, якщо можна так висловитися нішові випадки. Більшою мірою даним матеріалом ми хотіли закликати Вас не боятися експериментувати, бути яскравими та виразними, залишаючись при цьому собою!

Звернення з подібними запитами на нашій практиці дуже не часті, але запам'ятовуються дуже надовго, адже для флориста, як і для будь-якого представника творчої професії, справжній подарунок отримати можливість проявити свій креатив і тим самим допомогти клієнту в реалізації його намірів. Подібні колаборації, коли замовник довіряє виконавцю, а той, у свою чергу, підходить до роботи максимально відповідально і професійно незмінно призводять до вражаючих результатів!

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок