Чому квіти коштують недешево?

  1. 💐 Складна доставка
  2. 💐 Сертифіковані товари
  3. 💐 Всесезонне вирощування
  4. 💐 Складна доставка
  5. 💐 Сертифіковані товари
  6. 💐 Всесезонне вирощування

За допомогою квітів можна привітати близьку людину зі святом, розповісти про свої теплі почуття, висловити повагу чи любов. Але ціна їх часто досить висока. І багатьох покупців цікавить, чому вони коштують так дорого. На це є кілька причин, які ми розглянемо докладніше.

Складна доставка

Зазвичай квіти імпортуються з інших країн. Деякі види рослин можна виростити і нашій країні. Але все одно їх частіше привозять з-за кордону, оскільки місцевий клімат не дозволяє розводити квіти у промислових масштабах навіть із використанням теплиць.

Міжнародне перевезення саме по собі недешеве, адже ще потрібно створити для рослин особливі умови:

  • у вантажному відсіку літака має підтримуватись певна температура – не надто висока і не дуже низька;
  • необхідно подбати про зволоження повітря;
  • відсік потрібно обробити спеціальними антигрибковими та антипаразитарними засобами, щоб квіти не заразилися.

Крім того, потрібно сплатити мита, що теж є аж ніяк не дешевим задоволенням.

Сертифіковані товари

Ті, хто хоче заощадити, можуть знайти у квіткових магазинах недорогі зразки або купити квіти різних видів та сортів за акцією. Такий спосіб досить непоганий, якщо ви купите одразу велику кількість кольорів – величезний букет вразить того, кому ви його подаруєте. Але треба усвідомлювати, що простоїть така композиція всього пару днів, а складатися вона буде з дрібних квіток дешевих сортів.

Авторитетні сертифіковані плантації пропонують товари за набагато вищою ціною. Але за ці гроші ви зможете отримати красиву та здорову квітку з великим бутоном, яка точно простоїть довго, зберігаючи свіжість та привабливий зовнішній вигляд.

Всесезонне вирощування

За допомогою квітів можна привітати близьку людину зі святом, розповісти про свої теплі почуття, висловити уваження чи любов. Але ціна їх часто досить висока. І багатьох покупців цікавити, чому вони коштують так дорого. На це є кілька причин, які ми розглянемо докладніше.

Складна доставка

Зазвичай квіти імпортуються з інших країн. Деякі види рослин можна виростити і в нашій країні. Але все одно їх частіше привозять із-за кордону, оскільки місцевий клімат не дозволяє розводити квіти у промислових масштабах навіть із використанням теплиць.

Міжнародне перевезення саме по собі недешеве, адже ще потрібно створити для рослин особливі умови:

  • у вантажному відсіку літака має підтримуватися певна температура – не дуже висока і не дуже низька;
  • необхідно потурбуватися про зволоження повітря;
  • відсік потрібно обробити спеціальними антигрибковими та антипаразитарними засобами, щоб квіти не заразилися.

Крім того, потрібно сплатити мита, що теж є аж ніяк не дешевим задоволенням.

Сертифіковані товари

Ті, хто хоче заощадити, можуть знайти у квіткових магазинах недорогі зразки або купити квіти різних видів та сортів за акцією. Такий спосіб досить непоганий, якщо ви купите відразу велику кількість кольорів. величезний букет вразити того, кому ви його подаруєте. Але треба усвідомлювати, що простоїти така композиція всього пару днів, а складатися вона буде з дрібних квіток дешевих сортів.

Авторитетні сертифіковані плантації пропонують товари за набагато більшою ціною. Але за ці гроші ви зможете отримати красивий та здоровий квіток з великим бутоном, який точно простоить довго, зберігаючи свіжість та привабливий зовнішній вигляд.

Всесезонне вирощування

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок