Подовжуємо життя орхідеям

  1. 💐 Помірність «пиття»
  2. 💐 Ставлення орхідей до сонця
  3. 💐 Вологість – запорука безпеки квітів

Квіти є обов'язковим атрибутом будь-якого свята чи важливої ​​події у житті людини. Якщо ви хочете дійсно порадувати і здивувати того, хто обдаровується, виберіть букет орхідей. Ці квіти зазвичай підносять представницям слабкої статі, оскільки різне їх забарвлення може трактуватися як елегантність, невинність, жіночність. Але, як і ті, кому їх дарують, вони відрізняються не тільки ніжністю та красою, а й примхою. Щоб орхідеї якомога довше зберігали свою свіжість, флористи підготували низку рекомендацій щодо догляду за букетом.

Помірність «пиття»

Хоча батьківщиною орхідей є тропіки, назвати їх водохлібами » не можна. А все тому, що коріння квітки в природі одержує вологу з повітря. Але це не означає, що рослина треба зовсім позбавити доступу до води. Ідеальним балансом для продовження життя зрізаних квітів є поміщення їх у вазу, наповнену теплою чистою водою максимум на чверть об'єму ємності. Зовнішнім показником того, що орхідеї не вистачає вологи, є бляклість її пелюсток чи листя. Природна барвистість цих кольорів зберігається при оптимальній кількості вологи «плюс»-«мінус» тиждень.

Ставлення орхідей до сонця

Джунглі як місце проживання диких рослин цього виду характеризуються буйною зеленню. Вона перешкоджає попаданню прямих променів на орхідеї. Щоб гарні пелюстки просто не згоріли на сонці, вазу з орхідеями треба ставити в кімнаті з вікнами, що виходять на схід або південь, але при цьому подбати, щоб вона була поза досяжністю прямого потрапляння сонячних променів.

Вологість – запорука безпеки квітів

Будь-яка квітка довше зберігає свій початковий вигляд, якщо її утримувати в наближених до природних умов зростання. Оскільки довкілля орхідей відрізняється вологістю, слід її зімітувати в приміщенні. Цьому сприятиме використання в кімнаті зволожувача повітря або хоча б пульверизатора. Добре почуваються орхідеї навіть на кухні. Пара, яка не дуже «жалують» інші види квітів, у орхідей викликає просто захоплення.

Якщо ви є шанувальниками тропічних орхідей, але побоювалися їх дарувати через вибагливість квітів, тепер ви знаєте, як максимально продовжити життя зрізаним рослинам. Доставити їх адресату в будь-яку точку нашої планети зможе квітковий онлайн-магазин MoonFlowers.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок