Що подарувати дівчині на 14 лютого?

  1. 💐 Що ж подарувати дівчині на це свято?

14 лютого – найромантичніший і символічніший день у році. Офіційно проголосив його тато Геласій ще наприкінці V ст. Згідно з легендою, один із римських імператор заборонив шлюби, і закохані не могли поєднувати свої серця. Жив у ті часи священик Валентин, який ризикував власним життям і потай вінчав закоханих. Незабаром владі стало відомо про його дії і він був засуджений до страти, але був зарахований до лику святих і назавжди вписав своє ім'я в історію. Змінювалися часи та покоління, але з року в рік закохані по всьому світу готуються до Дня Святого Валентина особливим чином, щоб здивувати та ощасливити свої другі половинки!

Що ж подарувати дівчині на це свято?

Варіантів неймовірна кількість, але в цій статті ми постараємося допомогти тобі швидко та з мінімальними зусиллями підібрати крутий подарунок. Як відомо, все геніальне – просто, тому завжди актуальними будуть класичні подарунки. букет квітів, прикраси, парфуми та сувеніри. Про них довго писати не будемо, бо це – класика. А з сервісом доставки Moon flowers ти зможеш швидко та просто зробити чудовий презент. Наші флористи багато років поспіль збирають найкрасивіші та найоригінальніші композиції, перед якими не встоїть жодна дівчина! До речі, наші кур'єри сильні та витривалі, тому можуть довезти твоїй коханій не лише найбільший букет із 1001 троянди, а й будь-який додатковий подарунок, який ти вибереш.

Це свято дуже символічне, тому можна проявити свої творчі здібності – подарувати колаж із загальних фотографій, або зробити валентинку hand-made. Взагалі валентинки – це ціле місце для польоту фантазії! Вони можуть бути традиційно паперовими, тканинними, пластиковими та навіть їстівними або надрукованими на 3D-принтері. Найактуальнішим на День святого Валентина буде парний подарунок. Це дві однакові речі, які будуть одночасно у тебе та у дівчини, що буде дуже символічно. Так можна зробити парні футболки зі смішними принтами або чашки для спільної кухні. Найпоширенішим варіантом є парні кулони-серця, ніби розділені по підлогах. Їх можна носити на шиї чи зап'ясті.

Радимо тобі не бути банальним і дарувати дівчині враження! Зараз існує безліч сервісів, які надають найнезвичайніші послуги – від букету квітів у вікно до прогулянки на повітряній кулі! Якщо впевнений, що дівчина не злякається, можна сміливо дарувати навіть стрибок з парашутом. Гарантовано такий подарунок запам'ятається надовго. Дуже практичним подарунком є ​​сертифікати на енну суму, яку потім можна буде витратити в магазині, салоні краси або йога-студії.

Взагалі, як кажуть, головне – не подарунок. Тим більше, у такий романтичний день! Просто постарайся оточити свою дівчину любов'ю, теплом та турботою, і тоді будь-який презент, який ти піднесеш потрапить у крапку!

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок