Букет білих троянд – значення та приводи для вручення

  1. 💐 Значення білої троянди?
  2. 💐 Коли дарувати білі троянди?
  3. 💐 Сорта білих троянд

Флористи пропонують великий вибір композицій з білими трояндами, це і білі моно-букети, і поєднання з більш яскравими рослинами. Для тих, хто любить білі троянди, але не знає як їх дарувати, або тих, хто ніколи раніше не звертав на них увагу, ми підготували цю статтю.

Значення білої троянди?

Білий колір означає невинність, чистоту помислів та найщиріші побажання. Ніжним пелюсткам квітки йде світлий відтінок, оскільки саме він підкреслює їхню бархатистість і текстуру. Букет саме цих квітів найчастіше використовується у весільній флористиці, як символ невинності та чистоти. Якщо порівнювати з іншими відтінками троянд, то саме білі символізують романтичне кохання, у той час, як рожеві – палку закоханість, а червоні – гарячу пристрасть.

Коли дарувати білі троянди?

Приводи для вручення таких квітів можуть бути різними: День народження дорослої або дитини, хрестини, романтичне побачення або визнання, весілля. Ви також можете не перейматися інтимністю даного подарунка, оскільки він підійде для вручення як дуже близьким людям, так і просто знайомим, колегам, діловим партнерам, родичам.

Сорта білих троянд

Навіть у виборі лише цих кольорів на вас може очікувати різноманітність. Зверніть увагу на чайні троянди – це гібридний сорт, що поєднує в собі ніжність троянди і пишність півонії, Піч Аваланч – квітки з великими бутонами, Вайт Наомі – витончені квіти на довгому стеблі з пелюстками, що напіврозкрилися. Також зверніть увагу на відтінки, квіти можуть бути не кипельно-білими, а мати кремовий або салатовий відтінок.

Відкрити всю різноманітність сортів та оформлень білих троянд ви зможете у нашому каталозі, флористи підготували великий асортимент, вам залишилося тільки вибрати варіант по-душі.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок