Калли у сучасній флористиці

  1. 💐 Коли вручають кали
  2. 💐 Стійкість кал

Кали – дивовижна, мінімалістична квітка, яка користується незмінною популярністю. Він має всього один широкий серцеподібний пелюстка, який під химерним кутом обвиває жовтий черешок. Виростають кали в Південній Африці, звідки вони і доставляються для складання найрізноманітніших букетів.

Коли вручають кали

Найбільшу популярність ці квіти набули у весільній флористиці. Ідеально-білий колір, плавність ліній таких кольорів чудово доповнюють образ нареченої. За рахунок химерної форми рослин букет не вимагає складного декору, він сам по собі здатний приковувати увагу.

Також кали використовують у складанні композицій для вручення чоловікам. За правилами флористики прийнято виконувати чоловічі букети у довгастій формі. І калли для цього підходять ідеально. При цьому стриманість квітів також приходиться до душі чоловікам. Окрім найпопулярніших білих квіток для складання букетів використовують червоні, малинові і навіть чорні кали. 

При покупці букета варто враховувати, що кали мають специфічний запах. Тому, якщо ви вибираєте букет нареченої, рекомендуємо бризнути на квіти трохи парфуму, і тоді улюблений аромат супроводжуватиме вас на протязі всієї урочистості.

Стійкість кал

Квіти відрізняє відмінна стійкість. Букет може простояти до 7 днів за умови, якщо ви виконуватимете прості правила – перед першою установкою у вазу, а потім 1 раз на 2-3 дні підрізати стебла під гострим кутом на відстані 1-1,5 см.

На перший погляд проста квітка калли в руках умілого флориста зможе передати будь-який настрій. Якщо ви хочете порадувати цими квітами близької людини, завітайте до нашого магазину. Пропонуємо великий вибір букетів та зручну доставку.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок