Сезонність квітів та їх популярність

Вибір квітів сьогодні вражає уяву, клієнтам доступні рослини, що квітнуть у будь-який із сезонів практично цілий рік, але все ж із законами природи не посперечаєшся, тому, залежно від пори року, якість Ваших улюблених квітів істотно різниться. У даному матеріалі хотілося б розглянути найпопулярніші позиції та з'ясувати, на який період у них доводиться пік, а коли замовляти не варто:

Роза – та квітка, на якій сезонність відбивається незначно. Зумовлено це не стільки якимись біологічними особливостями, скільки неймовірною затребуваністю троянд, селекція настільки змінила їх характеристики, що навіть за відносної прохолоди та короткого світлового дня виробникам вдається забезпечити як належну якість, так і достатню кількість королеви квітів. Оптимальним часом для придбання троянд буде червень, саме цього місяця в Україні спостерігається їхнє масове цвітіння, ціна невисока, а якість чудова.

Півонія, навпаки повністю залежить від пори року. З травня по жовтень, найчастіше, він прекрасний, а з настанням холодів бутон дрібніє, стає не таким наповненим, і в цілому зовні мало чим нагадує себе сезонного. Найкраще замовляти півонії в травні, цього місяця вони обійдуться Вам у кілька разів дешевше, ніж звичайно.

Тюльпани. Вони гарні завжди, але спекотна погода є абсолютно згубною для вісників весни. У спеку бутони миттєво розкриваються і в'януть, тому навіть найсвіжіші квіти в липні та серпні порадують Вас своєю красою лише кілька годин. Лютий та березень, ті місяці, коли шанувальникам тюльпанів варто активізуватися.

Гортензії. Примхливі красуні відомі не тільки своєю залежністю від вологи, але й теплолюбністю, при цьому в спеку позбавлені рясного поливу, вони миттєво починають в'янути. Створити комфортні умови вибагливим рослинам не просто, але за працю вони відплатять Вам щедро. неймовірні шапки, щільно забиті дрібними акуратними бутончиками, виглядають витончено і невагомо, не дивлячись на значні розміри. Пікові гортенізії доступні покупцям у липні. 

Еустоми (лізіантуси) – доступні в високій якості в будь-який час року. У їхньому випадку хотілося б виділити літні місяці, квіти досить теплолюбні і, на відміну від більшості побратимів, непогано почуваються навіть у сильну спеку. Рослинам необхідно багато світла, і тривалий світловий день дозволяє їм досягати величезних розмірів, особливо в червні-липні, ці місяці еустоми просто чудові!

Лютіки – новачки в трендах, які вже встигли здобути популярність і від року в рік стають все більш затребуваними. Витончені та тендітні, але неймовірно стійкі ранункулюси стійкі до різних температур та умов, але їх цвітіння припадає лише на холодний період з листопада до квітня. У теплі місяці вони дефіцитні, а ті, що є, не вражають розмірами. Тому дивувати близьку людину цими, поки що незвичними квітами краще взимку, напередодні Нового року, День Закоханих, 8 березня. свята лютиків!

Інтернет магазин Moonflowers пропонує своїм клієнтам не лише перелічені вище найменування, але й багато інших квітів. Різноманітність композицій за доступними цінами та з можливістю цілодобової доставки в будь-який куточок Одеси, а головне сервіс найвищого рівня! Звертайтесь за телефонами:

  • 098 288 633 4;
  • 093 90 577 90;
  • 095 56 31 231 ( viber, whats app, telegram).
Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок