Квіти в скляну колбу. Подаруйте композицію у скляній колбі

  1. 💐 Ексклюзивний декор
  2. 💐 Переваги живих квітів у колбі
  3. 💐 Де замовити

Квіти – один із найкращих способів висловити свої почуття. Хочете, щоб кохана людина надовго запам'ятала ваше освідчення в коханні чи пропозицію руки та серця? Подаруйте композицію у скляній колбі. Багато хто з нас вперше побачили її в диснеївському мультфільмі «Красуня і чудовисько». З того часу квіти в колбі асоціюються з красою, трепетом та ніжністю. Замовити їх із кур'єрською доставкою по Одесі можна в інтернет-магазині Moonflowers.

Ексклюзивний декор

Квіти в колбі – елегантний подарунок, який може прикрашати та доповнювати інтер'єр протягом 5 років. Цього вдалося досягти завдяки технології стабілізації. Підготовкою троянди чи іншої рослини для тривалого зберігання займаються досвідчені флористи, робота яких можна порівняти з роботою ювелірів. Спочатку в скляну посудину поміщалися виключно троянди, що було навіяно популярністю мультфільму диснеїв. Сьогодні флористи відмовилися від умовностей та навчилися стабілізувати інші рослини. Це дозволяє виготовляти ексклюзивні подарунки, які можна подавати не лише об'єктам зітхання, але також батькам, колегам та наставникам.

Переваги живих квітів у колбі

Перелічимо причини, через які потрібно дарувати квіткові композиції саме у скляній колбі: Натуральна краса. Під скляну посудину поміщаються виключно натуральні та максимально свіжі квіти без зайвої бутафорії та штучного декору. Довговічність. У скляній посудині передбачено отвір, який забезпечує циркуляцію повітря та кисню. Сама колба має міцні стінки, що захищають рослину від прямих сонячних променів, протягів, високих та низьких температур. Саме тому в ній квіти довше зберігають первісну свіжість, ніж у звичайних букетах. Стиль. Квіти в такому незвичайному оформленні чудово виглядають у домашніх та офісних приміщеннях. Вони органічно доповнюють будь-який інтер'єр, додаючи йому родзинки. Троянди та інші рослини в колбі – нетривіальний подарунок, який здивує ваших друзів та коханих. Порадуйте і себе, встановивши оригінальну квіткову композицію вдома як декор.

Де замовити

Купити живі квіти у скляній колбі можна у магазині Moonflowers. Наші флористи допоможуть підібрати готову композицію чи зібрати нову. Замовлення на доставку букетів та подарунків по Одесі приймаються цілодобово.

Автор: MoonFlowers

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок