Чи прийнято дарувати квіти дітям та як вибрати букет?

  1. 💐 Ніжний аромат
  2. 💐 Відповідний розмір
  3. 💐 Безпека
  4. 💐 Яскравість та оригінальність
  5. 💐 Незвичайна форма
  6. 💐 Букети для хлопчиків та дівчаток

Дарити квіти дитині – чудова традиція. Змалку важливо привчати дітей цінувати прекрасне і розуміти красу, і що, як не квіти допоможуть у цьому. І хлопчики, і дівчатка будуть раді отримати букет, якщо зуміти правильно вибрати його. Дізнаємось, як правильно підібрати букет дитині.

Ніжний аромат

Діти – відомі дослідники. Отримавши квіти, вони обов'язково захочуть скуштувати їх на смак та вивчити запах. Дитячий букет обов'язково повинен мати аромат, але він має бути тонким та солодким. Не варто вибирати рослини з гірким або надто вираженим запахом, це може не сподобатися дитині або навіть спричинити алергію. Солодкий аромат, навпаки, викличе асоціації з цукерками та сподобається малюкові.

Відповідний розмір

Ви можете купити різні букети, але в першу чергу варто звертати увагу на їх розмір. Нехай це буде мініатюрна композиція, яку дитина легко зможе сама поставити у вазу або показати близьким. Виберіть невеликі тюльпани, троянди або півонії.

Безпека

При виборі квітів уточніть у флориста, чи є у рослин шипи, це важливо для того, щоб дитина не поранилася. Або купуйте квіти без шипів, або уточніть у флориста, чи будуть вони видалені.

Яскравість та оригінальність

У дітей дуже багата фантазія, тож подаруйте дитині нові враження. Виберіть букет з яскравими поєднаннями кольорів, і нехай декор теж стане оригінальним доповненням і предметом досліджень для дитини.

Незвичайна форма

Сучасна флористика пропонує величезний вибір букетів, створених спеціально для малечі. Ви зможете купити композиції із солодощами, виконаними у вигляді звичайного букета, або оригінальні квіткові іграшки – це ведмедики, кролики або інші персонажі, зібрані з бутонів. Дитині гарантовано сподобається такий презент.

Букети для хлопчиків та дівчаток

Чоловічі та жіночі букети завжди відрізняються наповненням та формою. Для дівчаток частіше вибирають тюльпани, еустоми, кущові троянди чи альстромерії. Хлопчикам краще підносити незабудки, іриси або гладіолуси.

Флористи вклали всю свою фантазію та знання у букети для дітей. Вам залишилося тільки озброїтися отриманою інформацією, вибрати відповідний варіант та порадувати малюка.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок