Які квіти найкраще подарувати на 8 березня?

  1. 💐 Квіти на 8 березня: вибір чоловіків та переваги жінок

Усім жінкам без винятку подобаються квіти. Можливо, ви ще не вивчили смаку вашої дівчини і не знаєте, який букет їй піднести. Або вашій дружині, мамі, тещі, бабусі, доньці, тітці чи подрузі подобаються різні квіти. І ви розгубилися, і не можете визначитися. Інтернет-магазин Moonflowers спробує вам допомогти підібрати цей букет

Квіти на 8 березня: вибір чоловіків та переваги жінок

Інтернет-магазин Moonflowers, спираючись на свій досвід продажу, визначив, які квіти дарують чоловіки своїм жінкам на 8 березня. Також наші співробітники провели невелике опитування, щоб з'ясувати, який букет хотіла отримати дівчина на Міжнародний жіночий день. Грунтуючись на результатах продажів та підсумках опитування, ми вивели два показники: вибір чоловіків та переваги жінок. І склали топ найпопулярніших кольорів на 8 березня:

  1. Букет із тюльпанів. Більше 40% жінок хотіли б отримати букет тюльпанів різних відтінків (білого, лавандового, рожевого, жовтого, червоного) або однотонний букет з піоноподібних тюльпанів. Серед чоловіків лише 14% здогадуються про переваги своїх коханих.
  2. Букет із міксу квітів. Тут вибір чоловіків (18%) та переваги жінок (21%) практично збіглися. У таких букетах важливо, щоб різні види квітів гармонійно виглядали разом та підходили за відтінками. Виграшно виглядатимуть такі поєднання: тюльпани, іриси та френзії, бутони орхідеї цимбідіум, троянди, хризантеми, рускуси та фрезії, лілії, троянди, еустоми, альстромерії та салали, а також інші варіанти з міксу квітів.
  3. Букет із троянд. Близько 46% чоловіків вважають, що на 8 березня потрібно дарувати троянди одного чи різних відтінків та сортів як символів кохання та пристрасті. І лише 17% жінок зраділи б такому букету.
  4. Букет із мімози. Традиційні мімози як класичний символ весни та Міжнародного жіночого дня дарують своїм близьким 14 % чоловіків. І лише 7% представниць прекрасної статі імпонують ці квіти. Букети лише з мімози виглядають мінімалістично, тому їх краще доповнити іншими кольорами (трояндами, тюльпанами, ірисами).
  5. Орхідеї. Дуже невеликий відсоток чоловіків (0,1%) дарують своїм жінкам орхідеї, а дарма. Адже 6% жінок оцінили б їхні старання. Флористи Moonflowers рекомендують звернути увагу чоловіків на такі види орхідей: фаленопсис, ванда, цимбідіум або букети з орхідей.
  6. Вазонні рослини. Перевагу практичним вазонним рослинам (заміокулькас, азалія, антуріум, бегонія, фіалка, драцена, гортензія, калла та ін.) віддали лише 4 % жінок і 5 % чоловіків.
  7. Букет із лілій. 3% жінок віддали б перевагу лілії і 5% чоловіків готові їм їх піднести. У таких букетах гармонійно поєднуються закриті бутони з розкритими ліліями.

Незважаючи на відмінності при виборі квітів, 100% жінок на 8 березня хочуть отримати вазонні рослини чи букет. Яким він буде, вирішуєте лише ви. Якщо вам потрібна допомога при виборі букета, співробітники Moonflowers з радістю вас проконсультують та підберуть для вашої жінки найкращі квіти.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок