День матері у різних країнах

  1. 💐 День матері в різних країнах
  2. 💐 Що дарувати на День матері

День матері – щодо молодого свята. Ще зовсім недавно ми вітали своїх мам у Міжнародний жіночий день, дарували квіти та всіляко радували. Але поступово входить у моду святкування Дня матері, і тепер з'явилося вдвічі більше приводів порадувати найголовнішу жінку у своєму житті . Відзначають його в останню неділю листопада, і ми розглянемо історію цього свята і те, що варто дарувати цього дня.

День матері в різних країнах

Спочатку це свято стали відзначати в Англії в XVI столітті, і припадало воно практично на середину Великого посту. У США ця подія прийшла дещо пізніше, у 1914 році, і щодругої неділі березня американці дарують своїм мамам букети білих гвоздик.

В Італії матерів дуже шанують у сім'ї, тому це свято особливо любимо. Відзначають його кожну другу неділю травня. Історія цього свята сягає корінням в античну культуру. Червень вважається місяцем Юнони, в цей період вважалося сприятливим святкувати весілля, оскільки цей час є сприятливим для шлюбу та материнства.

У Японії День матері святкують як і в Італії – ndash; щодругої неділі весняного місяця травня. Цього дня прийнято дарувати своїм матерям букети червоних гвоздик.

Що дарувати на День матері

Це свято – ще один привід висловити мамі своє кохання та вдячність. Кожен це може зробити по-своєму. Приготуйте мамине улюблене блюдо, прикрасьте її кімнату, зробіть невеликий презент. Універсальним подарунком є ​​квіти. Вони прикрасять цей день і наголосять на її красі. Навіть якщо ви перебуваєте зі своєю мамою в різних містах, все просто – можна замовити доставку букета.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок