Під покровом темряви: найкращі нічні квіти

  1. 💐 Аліссум
  2. 💐 Енотера
  3. 💐 Мірабіліс
  4. 💐 Маттіола
  5. 💐 Вечірниця

Нічні квіти – Особливі рослини, саме з настанням темряви вони розкривають свої пелюстки і випромінюють аромат, тоді як у спекотний день вважають за краще приховувати свою красу. Найвідоміші нічні квіти це: аліссум, енотера, мірабіліс, матіола, вечорниця. Розкажемо про них детальніше.

Аліссум

 

Це цілий чагарник, який складається з пишних шапок білих чотирилистих квіток. Він швидко розростається і покриває щільною піною усі вільні ділянки, саме за це аліссум люблять садівники, а ще за те, що вночі він випромінює тонкий аромат.

Енотера

Це пишний чагарник із квітками, що мають ніжні пелюстки маку. Енотера буває різних кольорів: жовтого, білого, ніжно-блакитного та червоного. Квітка дуже швидко розростається і може досягати 120 см заввишки. З настанням темряви енотера розкриває свої пелюстки і перетворюється на пишний букет.

Мірабіліс

Назва квітки перекладається як “дивовижний”. Його назвали так насамперед за те, як поводиться він після висадки. Якщо посадити поруч кілька кущів мірабілісу різних відтінків, то наступного сезону на одному кущі будуть бутони різних квітів. Рослина дуже любить теплий клімат і розпускається з настанням темряви.

Маттіола

Рослина з пишним кольором та ніжними пелюстками. Часто його використовують для посадки на терасах. Тішить великою кількістю відтінків: фіолетовий, блакитний, білий, жовтий. Коли сонце сідає, матіола починає випромінювати ніжний, п'янкий аромат, який створює атмосферу романтики.

Вечірниця

Невисока рослина з пишними суцвіттями. Радує садівників багатством забарвлень, невибагливістю у догляді, тривалим періодом цвітіння. близько двох місяців, морозостійкістю та пишним цвітінням у нічний час.

Нічні квіти – дивовижні творіння природи, коли інші рослини засинають і приховують свою красу, вони показують себе у всій красі і радують тих, хто любить романтику теплих ночей.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок