Вручати квіти особисто чи кур'єром?

  1. 💐 Плюси кур'єрської доставки:

Існує безліч правил етикету щодо вручення кольорів. Якщо потрібно подарувати квіти в колективі з кількох жінок, то насамперед букет підносять тій, яка старша. Якщо ви принесли квіти з вулиці, перед врученням з них потрібно зняти зовнішню, захисну упаковку. Але чи існує правило, яким можна керуватися у питанні: вручити квіти особисто чи кур'єром?

Плюси кур'єрської доставки:

  • перевагою є те, що над вашим букетом, а також організацією його доставки працюватимуть професіонали;
  • ви можете вручити квіти, навіть не перебуваючи біля одержувача. Достатньо вибрати з каталогу потрібний букет, оформити замовлення, сплатити за нього, і квіти будуть доставлені;
  • за допомогою кур'єрської доставки можна зробити несподіваний сюрприз. Наприклад, у розпал робочого дня подарувати дівчині презент, який можна ще й доповнити милими сувенірами та солодощами;
  • скористатися послугами кур'єра можна в будь-який час. Сучасні служби пропонують цілодобове обслуговування.


Існують також аргументи і за особисте вручення. Деякі дівчата та жінки не люблять зайвої уваги та сюрпризів. Тому, наприклад, доставка на робоче місце може бути невідповідним вибором.

Також варто відзначити, якою б оперативною не була служба доставки, оформити замовлення, виконати його та привезти на необхідну адресу за 30-60 хвилин навряд чи здасться можливим.

Вручити квіти особисто або кур'єром — вибирати вам. У будь-якому випадку цей красивий жест не залишиться поза увагою.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок