Казкові квіти у скляній колбі

  1. 💐 Чим особливі квіти в колбі

Прекрасна квітка під скляним ковпаком – символ краси та крихкості. Саме таким ми його бачили у відомому мультфільмі про Красуню та Чудовисько. Сьогодні завдяки флористам ви можете легко купити таку композицію та подарувати відчуття справжньої казки. 

Чим особливі квіти в колбі

Ви можете купити класичну троянду в колбі, відтворену за мотивами мультфільму Диснея. Вона ніби ширяє в повітрі і уособлює собою символ надії та любові, яка здатна на все. Але флористи пішли далі і пропонують великий вибір різних рослин у колбах. Принцип створення таких композицій полягає у стабілізації рослин. Їхній сік замінюють на спеціальний розчин, який дозволяє зберігати зовнішній вигляд рослини без регулярного поливу. В результаті ви отримуєте оригінальний зовнішній вигляд і повну відсутність клопоту догляду за квіткою. Разом із незвичайною подачею відзначимо такі переваги:

  • довговічність. Під скляним ковпаком квіти надійно захищені від перепадів температур, протягу та шкідників. Під колбу вільно проникає повітря, і всередині створюється правильний мікроклімат, який сприяє тривалому життю квітки;
  • стиль та практичність. Такий спосіб подачі квітки здивує кожного, адже ви даруєте не просто рослину, а асоціацію з казкою та чимось унікальним;
  • натуральність. Вам не потрібно вибирати між натуральністю та довговічністю. Живі квіти в колбі нічим не відрізняються від тих, що ви бачите у звичайних букетах, але вони живуть довше.

Радуйте себе та своїх близьких квітами преміум-якості з магазином MoonFlowers.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок