Чи безпечна доставка квітів під час епідемії коронавірусу?

  1. 💐 Чи можна заразитися коронавірусом через букет?

Пандемія коронавірусу порушила плани та внесла великі зміни в життя кожної людини. Тепер виконання багатьох повсякденних, звичних справ стало недоступним, а деякі з них перейшли в дистанційний режим, як, наприклад, придбання продуктів з доставкою чи онлайн-навчання. Не дивно, що в такий період послуга доставки квітів не втрачає своєї популярності. Не маючи нагоди зустрітися з близькими, нам все сильніше хочеться нагадувати їм про свої почуття. І що, якщо не квіти, допоможуть зробити це якнайкраще. Але про COVID-19 сьогодні представлено велику кількість інформації і розібратися в тому, що правда, а що ні, буває складно. Тому у багатьох виникає питання: Чи можна заразитися коронавірусом через квіти? Відповідаємо на це популярне запитання.

Чи можна заразитися коронавірусом через букет?

Головне побоювання полягає в тому, що інфекція може бути передана через сам букет, якщо він контактував із зараженою людиною. Щоб розвінчати цей міф, розберемо весь шлях квітів з місця їхнього вирощування до одержувача. Партія квітів доставляється з-за кордону або з бази в Україні з дотриманням усіх правил дезінфекції та безпеки. Варто враховувати, що життя вірусу досить коротко, тому за період доставки з місця вирощування до початку роботи над створенням композиції вірус встигає загинути, а квіти при цьому залишаються повністю свіжими.

Флористи також працюють над букетом використовуючи дезінфектори, маски та рукавички. І, нарешті, доставка. Кур'єри використовують маски та рукавички, що повністю виключає можливість зараження вірусом. Таким чином, ви можете бути впевнені, що при роботі з квітами дотримуються всіх заходів безпеки, які дозволяють повністю виключити зараження.

Навіть у складний час пандемії не варто забувати про близьких, адже саме зараз є вкрай важливою підтримка. Порадуйте свою близьку людину букетом, подарунком або солодким сюрпризом разом з Moonflowers.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок