10 найстійкіших кольорів

  1. 💐 Альстромерії
  2. 💐 Гвоздика
  3. 💐 Гербера
  4. 💐 Гіпсофіла
  5. 💐 Гладіолус
  6. 💐 Лізіантус
  7. 💐 Лілія
  8. 💐 Лімоніум
  9. 💐 Орхідея
  10. 💐 Хризантема

Подаючи букет, завжди хочеться, передати з ним кращі емоції та побажання, і що важливо – зберегти їх надовго. Які з квітів найдовше зберігають свіжість, а значить і залишаться нагадуванням про ваші почуття, ви дізнаєтесь із нашої статті.

Альстромерії

Це екзотична кущова квітка, яка вражає різноманітністю своїх відтінків. З альстромерії можна створювати різні композиції на будь-який смак. Вибираючи букет з цих кольорів, зверніть увагу на бутони, що не розкрилися, чим їх більше, тим довше простоїть композиція.

Гвоздика

Сьогодні гвоздика постає у різних відтінках. Її махрові бутони чудово виглядають у великих і малих композиціях, а також у букетах нареченої. Квітка відрізняється стійкістю, а продовжити їй життя допоможе регулярне обрізання стебла.

Гербера

Квітка, що нагадує соняшник, вмить піднімає настрій при першому погляді на букет. Ще одним його плюсом є невибагливість, достатньо лише періодично міняти воду, і гербера збереже свіжість до півтора тижня.

Гіпсофіла

Це одна з рослин, яка не в'яне з часом, а перетворюється на сухоцвіт. Після кількох тижнів білі хмаринки-суцвіття гіпосфіли не втратять свою форму та колір.

Гладіолус

Ці квіти – велика рідкість у композиції, так як період їх цвітіння дуже короткий -; із середини до кінця літа. Але отримавши такий букет, власник зможе сповна насолодитися красою гладіолуса, оскільки він здатний зберігати свіжість до двох тижнів.

Лізіантус

Ця квітка є чимось середнім між трояндою і маком. Разом із ніжністю бутонів та багатою палітрою відтінків його ще відрізняє стійкість.

Лілія

Квітка збереже аромат та свіжість бутонів до трьох тижнів. Флористи використовують один прийом – включають в композиції бутони, що ще не розкрилися, які виглядають не менш привабливо, ніж лілія, що вже розкрила свої пелюстки.

Лімоніум

Ці рослини рідко використовуються самостійно, найчастіше вони є чудовим доповненням до композиції. Після кількох тижнів лимоніум засихає, але не втрачає своєї краси.

Орхідея

Це особлива квітка, яка виглядає екзотично у будь-якій композиції. Орхідея має тонкий аромат, велику кількість забарвлень і відрізняється чудовою стійкістю.

Хризантема

Махрові квітки хризантеми виглядають урочисто і займають своє почесне місце у будь-якій композиції. Вручивши букет хризантем, можете бути впевнені, що він простоїть до двох тижнів.

За букетами, які стануть довгим нагадуємо про ваші почуття до близької людини, запрошуємо до нашого каталогу.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок