Які квіти дарують на День Перемоги?

  1. 💐 Гвоздики
  2. 💐 Тюльпани
  3. 💐 Складні букети

У День Перемоги прийнято дарувати квіти. У цьому одержувачами може бути як ветерани тієї війни, а й близькі, оскільки перемога має значення для представників всіх поколінь. Дізнаємось, які квіти є символом 9 травня і будуть найбільш доречними для вручення цього дня.

Гвоздики

Ця квітка, особливо у червоному відтінку, давно асоціюється з Днем Перемоги, поряд із вічним вогнем. Вибраний він був не випадково. Червона гвоздика передає образ пролитої на війні крові, і вручення цих квітів є даниною поваги та подяки тим, хто став на захист Батьківщини.

Тюльпани

Ця квітка асоціюється з весною – народженням чогось нового та розквітом життя. Саме тому він обраний як найбільш придатний для вручення на День Перемоги. З приходом весни все прокидається, з'являється надія на краще, так само, як і з приходом перемоги.

Складні букети

Композиції з кольорів є універсальним рішенням. Флористи рекомендують вибирати букети, в яких переважають яскраві, життєрадісні відтінки – червоний, жовтий, помаранчевий. Квіти можуть бути будь-якими, як вже згадані гвоздики і тюльпани, так і гербери, іриси, троянди, хризантеми. 

Можна передати тематику свята у додаткових декоративних елементах – обгортковому папері, стрічках, додати вітальну листівку до букету.

Вручення квітів на День Перемоги – гарна традиція. Зверніться до наших флористів, і вони допоможуть з вибором правильної флористичної композиції до цього свята.

Всі новини

Похожие статьи
Квіти від Moonflowers
Замовити зворотній дзвінок